Log på/log af My Kaspersky

Hvis du vil synkronisere dine data på tværs af enheder, købe abonnementet og administrere din boks online, skal du oprette forbindelse til My Kaspersky ved hjælp af en My Kaspersky-konto. Hvis du har brugt et andet Kaspersky-program, for eksempel Kaspersky Password Manager til en anden enhed eller Kaspersky Security Cloud, har du sandsynligvis en My Kaspersky-konto. Brug den til at logge ind. Hvis du ikke har en konto, skal du oprette en.

Så snart du slutter din enhed til My Kaspersky, begynder data at blive synkroniseret på tværs af dine enheder, der har Kaspersky Password Manager installeret og er knyttet til den samme My Kaspersky-konto.

Hvis du opretter forbindelse til en My Kaspersky-konto, der allerede har et cloud-lager, beder Kaspersky Password Manager dig om at flette data eller erstatte data i cloud-lageret med data fra enheden.

Log på My Kaspersky

Hvis du vil oprette forbindelse til en anden My Kaspersky-konto, skal du logge af My Kaspersky og logge ind igen med en anden konto.

Før du logger ud, skal du sørge for, at alle de data, du muligvis har brug for, er downloadet. Når du logger ud, har du kun adgang til de data, der er gemt på din enhed. Uden at slutte appen til My Kaspersky kan du ikke bruge abonnementet, synkronisere data på tværs af enheder eller få adgang til dine data online.

Logge af My Kaspersky i app-indstillingerne

Logge af My Kaspersky på My Kaspersky